Yacht coating consultants van Klaveren

Yacht coating consultants van Klaveren

 

Een jacht is het ultieme luxe product. Het jacht moet er goed uitzien en een vlekkeloze verflaag hebben, met een uitstekende glans, stevige kleurdiepte en geen sinaasappelschileffect. De verf moet ook duurzaam zijn: een pas geschilderd jacht zal meestal een geweldige glans hebben, maar hoe lang gaat dat mee? Wat is de relatie tussen opaciteit en duurzaamheid, welke verfschema’s bevelen de leveranciers aan, en hoe weet je zeker dat je precies de glans, kleur en duurzaamheid krijgt die je voor jouw jacht nodig hebt? Yacht coating consultants van Klaveren bieden de oplossing.

 

Jacht inspecties

 

De perfecte verfbeurt begint met de hulp van een coatingadviseur. Van Klaveren voert regelmatig inspecties uit tijdens de nieuwbouw- of refit-periode en legt de basis voor het succes van verftoepassingen. Er zijn inspecties mogelijk tijdens alle fasen van het verfaanbrengproces. Hierbij wordt de voortgang gecontroleerd, voert de consultant metingen uit en zorgt deze ervoor dat de coatingproducten worden aangebracht volgens de aanbevelingen van de verffabrikant. Indien nodig geeft de coating consultant advies en worden ter plaatse corrigerende instructies gegeven. Ook wordt na elke inspectie een uitgebreid schriftelijk rapport beschikbaar gesteld. Na voltooiing van alle verfwerken bereid de consultant een eindrapport voor dat de technische en cosmetische eigenschappen van het verfsysteem volledig documenteert.

 

Herschilderen

 

Een succesvolle refit begint met een grondige analyse en onderhandeling van alle documentatie en contracten. Met al het papierwerk op de juiste plaats en goedgekeurd door alle partijen, is het jacht klaar om probleemloos opnieuw geschilderd te worden. Vooral met een yacht coating consultant op locatie, klaar om te helpen wanneer en waar nodig. Met tussentijdse inspecties tijdens het verfaanbrengproces wordt ervoor gezorgd dat de juiste afwerking door de aannemer wordt getoond. De consultant kan vervolgens jouw project beheren, meten, aanpassen, adviseren en coachen tot voltooiing, in samenwerking met de scheepswerf, aannemer, verffabrikant en jijzelf.

 

Consultancy

 

De adviesdienst van yacht coating consulant Van Klaveren is volledig op maat en beslaat alle fasen: van de voorbereidingsfasen tot de levering en de garantieperiode. Al in de ontwerpfase kunnen potentiƫle verfproblemen die worden veroorzaakt door de unieke ontwerpkenmerken van het jacht worden opgemerkt. Dit wordt gevolgd door de voorbereiding van alle documenten en contracten, zoals de verfspecificaties en acceptatiecriteria. Naarmate het werk vordert, staat jouw persoonlijke consultant klaar om grondige inspecties uit te voeren tijdens het aanbrengen van verf. De adviseur zorgt ervoor dat de coatings worden aangebracht volgens de richtlijnen van de verffabrikant.

Geef een reactie