Single events in Almere

Singles events Almere

Single events in Almere, we zien het steeds vaker. Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking tussen de 18 en 55 jaar is single. Misschien ben je heel druk met werk, misschien kom je net uit een lange relatie of misschien date je erop los maar ben je de ware nog niet tegengekomen. Het kan allemaal. Ook het single zijn ratio in Almere is hoog. Van deze singles is ook een groot deel opzoek naar een leuke partner, val jij hier ook onder is de kans groot dat je die ene leukerd wel kunt tegenkomen. Wil je wel graag iemand ontmoeten maar weet niet nog niet precies hoe, volg dan de volgende tips.

 

  1. Bezoek baravonden die gericht zijn op singles

Er zijn vaak speciale bar avonden die gericht zijn op het ontmoeten van andere singles. Tijdens deze avonden worden er leuke spelletjes georganiseerd zoals bijvoorbeeld een pubquiz. Je wordt in teams ingedeeld en gaat samen de spannende vraagstukken aan. Je lacht, je drinkt en maakt plezier. Omdat het in teams verband is voel je minder druk en minder het gevoel dat je indruk moet maken op die ene leukerd uit je team. Na afloop is er tijd voor een borreltje en kun je wat nader kennis met elkaar maken.

  1. Speeddaten

Ga naar een speeddate sessie. Wat is speeddaten? Bij speeddaten ontmoet je allemaal singles. Je krijgt per single 3-5 minuten om mee te babbelen. Zo ontmoet je meer dan 20 à 30 mensen op een avond. Na afloop kan je aangeven op een formulier met wie je nog een keer zal willen spreken. Dit gebeurt allemaal anoniem. De dag na het event krijg je van de organisatie een lijst met mensen die ook voor jou hebben gekozen. Dit is een leuke manier om iemand te ontmoeten. Het is spontaan en gezellig! Beperk je ook niet alleen tot Almere. Vaak zijn er in grotere steden zoals Amsterdam en Rotterdam vaker dit soort events. Daar gaan we in het volgende punt verder mee.

  1. Ontdek andere steden

Er zijn ontzettend veel steden in Nederland, Nederland is zo groot. Waarom zou je je enkel beperken tot Almere tot het vinden van een leuke date? In de grotere steden worden er ook meer events voor singles georganiseerd. Kijk eens rond online en begeef je zelf eens naar een andere stad. Een nieuwe omgeving zorgt ook vaak voor veel nieuwe positieve prikkels!

En in de tussentijd kan je natuurlijk altijd wat rondswipen op Tinder.

Geef een reactie