Schoonheidssalon Haarlem

Schoonheidssalon Haarlem

 

Woon je in Haarlem of omgeving en wil je graag naar de schoonheidsspecialiste, zoek dan niet verder. Wij hebben de beste tip voor jou. Bezoek schoonheidssalon Manou Haarlem. Manou Pels is een schoonheidsspecialiste met ruim 28 jaar ervaring. Ze heeft meer dan 20 jaar voor verschillende schoonheidsinstituten en spa’s gewerkt en heeft sinds 8 jaar haar eigen onderneming aan huis. Ze heeft veel kennis vergaard over de schoonheidsindustrie en is goed op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van de huid en de verzorging hiervan.

Wil jij ook je huid eens verwennen en deze voorzien van een fijne behandeling, maak dan een afspraak bij Manou Pels. Ze zal ervoor zorgen dat je met een stralende huid haar schoonheidssalon in Haarlem zal verlaten.

 

Wat kan je verwachten bij Manou

Manou biedt verschillende behandelingen aan. Ten eerste is het belangrijk om te vermelden dat ze enkel werkt met de hoog aangeschreven bionome natuurcosmetica van Dr. Baumann. Deze producten zijn erop ontwikkeld om elke huid precies dat te geven wat het nodig heeft. Heb je een vochtarme huid of juist een over gehydrateerde huid? Heb je een normale huid, gemengde huid of een vettige huid? Heb je last van vroegtijdige veroudering, rosacea of couperose? De producten van Dr. Baumann zullen helpen deze huidproblemen aan te pakken en te verbeteren. Dr. Baumann heeft voor elk huidtype verschillende producten ontwikkeld die toegepast kunnen worden bij de behandelmogelijkheden. Weet je zelf niet zo goed wat je nodig hebt, geen zorgen. Tijdens je intake zal Manou een huidanalyse uitvoeren zodat ze goed kan zien welke producten jou het beste kunnen helpen. De eerste huidanalyse is altijd gratis. Je zit nergens aan vast. De huidanalyse duurt ongeveer 20 minuten. Na deze analyse word je duidelijk verteld wat hoe jouw behandelplan er ui zal zien als je ervoor kiest om je bij deze schoonheidssalon in Haarlem te laten behandelen. De meeste huidproblemen zijn niet in één behandeling op te lossen. Je moet je huid goed onderhouden, dit betekent dat je vaker langs moet komen. Door regelmatig een schoonheidsspecialiste te bezoeken zal je niet alleen je huidige huidproblemen onder controle krijgen, je zal ook preventief handelen zodat toekomstige huidproblemen uitblijven.

 

Het motto van Manou is: ‘Een gezonde huid is immers een mooie huid’ en ze zal er alles aan doen om dit ook voor jou waar te maken!

Geef een reactie