Restaurant Hilversum

Restaurant Hilversum

 

Veel mensen denken bij Hilversum direct aan de tv-studio’s op het Mediapark. Hilversum is dan ook dé Mediastad, maar wist je dat je hier ook erg lekker uit eten kunt? Er zijn vele gezellige restaurants en sfeervolle terrassen. Struin lekker rond door de stad en ontdek de verschillende hotspots die Hilversum rijk is. Van een authentiek Frans restaurant tot een industriële foodhal, je vindt het allemaal.

 

Meer dan eten

 

Tegenwoordig gaat het in restaurants om meer dan alleen eten. Zo zijn restaurants schitterend aangekleed en zien de gerechten er vaak kleurig en Insta-waardig uit. Het is leuk om je helemaal op te tutten voordat je een avondje uit eten gaat. Ga bijvoorbeeld samen met je partner helemaal in het nieuw of trek een outfit uit de kast die je al tijden bewaard voor een bijzondere gelegenheid. Of jij nu gewoon op een doordeweekse dag een hapje gaat eten of uitgebreid gaat tafelen in het weekend, het is altijd een goed moment om jezelf in de watten te leggen.

 

Verschillende keukens

 

In Hilversum is er voor ieder wat wils. Of jij nu trek hebt in vis, zoals een lekkere zalmtartaar, oesters, of kreeften bisque, of gezellig met vrienden wat Spaanse pinxtos wilt delen. Voor iedere gelegenheid is er een geschikte venue. Zo kun je bijvoorbeeld jouw verjaardag vieren in een gezellig restaurant, met de hele vriendengroep uit eten gaan of samen met je partner een rustige en romantische gelegenheid uitzoeken. Sommige restaurants in Hilversum zijn gespecialiseerd in wijnen en weer andere hebben vele soorten speciaalbier op de tap, voor als je voor of na het tafelen nog gezellig wat wilt drinken.

 

Gezellige terrasjes in Hilversum

 

Op een zwoele zomeravond is de kans groot dat je lekker wat wilt eten op het terras in Hilversum. Deze vind je onder andere bij de Oude Haven, waar je langs het water kunt wandelen en lekker kunt relaxen en smikkelen op het terras. Ook aan de Kerkbrink kun je ‘s middags heerlijk in het zonnetje zitten. De foodhal wordt omgeven door terrasjes zodat er altijd wel een kant is waar je kunt genieten van een lunch of diner in de zon. Bij veel van de restaurants in Hilversum ben je namelijk niet alleen welkom voor het diner maar kun je ook lekker lunchen. Ideaal wanneer je even bij wilt kletsen met een goede vriend of vriendin of wat quality time door wilt brengen met je geliefde.

Geef een reactie