Nagel groothandel Purmerend

Nagel groothandel Purmerend

 

Bij de nagel groothandel in Purmerend kun je zowel als particulier en bedrijf terecht voor een groot aanbod van unieke nagelproducten. Deze nagelproducten zijn verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs. Het ruime assortiment bestaat uit alle benodigdheden voor nagelstyling. Hierdoor vind je alles wat je nodig hebt voor verzorgde handen en nagels bij de groothandel in Purmerend. Je hebt de keuze uit verschillende producten in diverse materialen voor het creƫren van de mooiste nagels.

 

Als particulier shoppen bij de nagel groothandel

 

Bij de nagel groothandel in Purmerend kun je ook als particulier alle benodigdheden shoppen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf thuis gelnagels aanbrengen en drogen onder een UV lamp. Zeker als je vaak een manicure boekt kun je zo flink wat geld besparen. Daarnaast heb je de keuze uit vele soorten hoogwaardige nagellakken waarmee je jouw nagels de finishing touch geeft. Als je nog geen of weinig ervaring hebt met nagelproducten kun je kiezen voor een praktisch starters pakket. Hiermee haal je alles in huis dat je nodig hebt om je eigen nagels te doen. Misschien vinden je vriendinnen het wel zo mooi dat je ook hun nagels kunt doen!

 

Groothandel voor professionals

 

Met de nagel producten van de groothandel kun je als professionele nagel styliste vakkundig en professioneel te werk gaan. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan kunstnagels, acryl gel, gel polish voor op natuurlijke nagels en creatieve nailart. Hierdoor kun je aan alle beautywensen van jouw klanten voldoen. Mooie verzorgde nagels zijn ook je eigen visitekaartje. Sla bijvoorbeeld hippe dip poeder in en haal glitters, marble nailart en stamping nailart naar jouw salon zodat je jouw klanten kunt voorzien van verzorgde en creatieve nagels. De producten die je bij de groothandel koopt zijn van de hoogste kwaliteit. Kies uit meer dan 100 kleuren sneldrogende gellak. Deze lak glanst prachtig, chipt niet en blijft minimaal 2 weken lang prachtig zitten.

 

Apparatuur voor nagelsalons

 

Voor het mooiste resultaat maak je gebruik van professionele apparatuur. Bij de groothandel heb je keuze uit UV lampen, LED lampen en CFFL lampen, afzuigapparatuur, nagelfrezen en meer. Ook kun je alle losse toebehoren bijbestellen. Als je in een nagelstudio werkt heb je baat bij goede verlichting. Hierdoor kun je de details van jouw werk beter onderscheiden. Enkele van deze apparaten zijn ook geschikt voor particulieren die thuis aan de slag willen met hun nagels. Doorgaans wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd zodat je eenvoudig met de apparatuur om kunt gaan.

Geef een reactie