Keuken op maat laten maken

Keuken op maat laten maken

 

Heb je een nieuw huis gekocht, ben je van plan in de komende tijd een nieuwe woning te kopen, of wil je jouw verouderde keuken simpelweg vervangen of updaten? Natuurlijk kun je dan kiezen voor een keuken die je zelf in moet meten en zelf moet bouwen. Maar al te vaak blijkt dat het zelf in elkaar zetten van bijvoorbeeld de keukenkastjes niet zo ingewikkeld is.

 

Het zelf bouwen en monteren van een keuken

 

Een keuken uitkiezen de perfect binnen je huis past vraagt flink wat tijd. Hoeveel plek heb je tot je beschikking? En waar zitten de ramen, deuren en de aansluitingen in de keukenruimte? Het kiezen van een design en een kleur is leuk! Wat betreft het monteren van de daadwerkelijke keuken, is het een ander verhaal.

Het zelf inbouwen van een nieuwe keuken vraagt technisch inzicht en ervaring bij het klussen. Denk bijvoorbeeld aan het waterpas ophangen van zware kasten, maar ook aan het op maat infrezen van leidingen en het uitzagen van een perfect passende spoelbak.

 

Is een keuken op maat laten maken duur?

 

Natuurlijk hangen de kosten van het op maat laten maken van een keuken af van een aantal verschillende factoren. Hoe groot is de keuken die je wilt kiezen? En gaat het om een keuken met een eenvoudige rechte opstelling, of kies je voor een grote L-vormige keuken? Wil je veel kastruimte, of ga je voor een minimalistische keuken in een industriële look, met een kleine opstelling? Ook wat betreft het design en met de keuze van een aanrecht kun je de kosten van jouw keuken beïnvloeden. Tip; maak gebruik van aanbiedingen waarbij het inmeten en de bezorging en de montage van de keuken gratis zijn!

 

Meer ruimte met een keuken op maat

 

Over het algemeen kun je door het op maat laten maken van een keuken veel meer uit de beschikbare ruimte laten halen dan het geval is met een prefab-keuken. De adviseur die de keuken intekent op basis van exacte metingen, weet precies welke kastjes en extra’s kunnen worden ingebouwd. Zo kom je vaak op verrassende mogelijkheden om jouw keuken prefect naar smaak en behoefte in te delen en in te richten.

 

Ontzorging en gemak

 

Jouw keuken op maat laten maken is een grote zorg minder wat betreft het kopen van een nieuwe keuken. Je hoeft zelf niet aan de slag en laat het denk- en paswerk over aan de experts. Ideaal en stressvrij!

Geef een reactie