Interieurontwerp Ontwerpplek Utrecht

Interieurontwerp Utrecht

 Interieurontwerp ontwerpplek Utrecht bestaat uit twee-eenheid Hilde Peters-Wopereis en Marjolein van Dort. Hilde is een interieurarchitect en Marjolein is een interieurontwerper. Individueel zijn ze al jaren actief in het ontwerpwereldje maar hebben er in 2015 voor gekozen om hun krachten samen te bundelen en als een ijzersterk duo door het leven te gaan. In 2017 is er een derde partij bijgekomen, interieurontwerper Inez van Rijn heeft het duo vergezelt zodat ze een nog veelzijdiger team zijn geworden en meer diensten kunnen aanbieden. Naast deze drie getalenteerde vrouwen kan er ook altijd een beroep op worden gedaan op hun eigen pool van freelance ontwerpers. Deze ontwerpers hebben allemaal jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid cv. Elke freelancer is gespecialiseerd in een eigen stijl. Ben jij opzoek naar iets specifieks, een bijzondere ontwerpstijl of een bepaalde specifieke stroming kan het zijn dat je gekoppeld wordt aan een ontwerper die hier veel ervaring in heeft en een grote passie voor heeft.

 

Een voordeel van het samenwerken met Ontwerkplek is dat ze een heel groot en uitgebreid netwerk hebben. Een groot netwerk is van essentieel belang wanneer je een project wilt opstarten. Je wilt er zeker van zijn dat je met de beste mensen samen werkt en bij Ontwerpplek kan je daarvan overtuigd zijn. Zij hebben het voorwerk al voor jou gedaan en bieden jou de service en diensten aan van de beste professionals uit het vak op. Zo beschikken zij over getalenteerde architecten, communicatiebureaus, grafische ontwerpers, kunstenaars en gespecialiseerde bouwers en leveranciers. Deze specialisten zullen ervoor zorgen dat al jouw vragen tijdig en spoedig behandeld zullen worden zodat jouw project in goede banen geleid kan worden.

 

Bij  interieurontwerp ontwerpplek Utrecht vinden ze het belangrijk dat ze exact het geen leveren naar waar jij opzoek bent. Ze creëren graag ruimtes die passen bij jouw wensen en eisen. Of dit nu een ruimte is waar je na een dag hard werken thuis wilt komen, een ruimte is die jouw concentratie tijdens het werken zal ondersteunen of een nieuw kantoor. Elke ruimte zal met elegantie en professionaliteit aangepakt worden. Bij Ontwerpplek staan mensen centraal. Ze vinden het heel belangrijk dat er veel één op één aandacht is tijdens elke stap van het ontwerpproces. Het eerste gesprek, de intake, vindt vaak plaats bij hun op kantoor in Utrecht. Dit doen ze omdat ze er zeker van willen zijn dat er een klik is en zo kan je direct ook zien bij wie je terecht komt.

Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit bij  interieurontwerp ontwerpplek Utrecht en ze nemen liever minder dan meer projecten aan zodat ze er zeker van zijn dat ze elk project de benodigde aandacht kunnen schenken.

Geef een reactie