Gezichtsbehandeling Haarlem

Gezichtsbehandeling Haarlem

 

Selfcare is een trend die nu ook vanuit de Verenigde Staten naar Nederland is overgewaaid. Vrouwen besteden steeds meer aandacht aan selfcare. Selfcare is hetgeen wat je doet om je zelf beter te voelen. Dit kan op mentaal en fysiek vlak zijn. Beter voor je zelf zorgen doormiddel van voeding, meer beweging en leuke dingen doen. Dingen doen waar je blij van wordt en dingen doen waardoor je er beter uit gaat zien. Want wanneer je er beter uitziet, voel je je direct ook een stuk beter. Eén van de dingen die je regelmatig kunt laten doen zijn gezichtsbehandelingen in Haarlem. Je gezicht is toch je visitekaartje voor jezelf. Het is het eerste dat men ziet wanneer je een ruimte binnen wandelt. Wat extra liefde voor je gezicht is daarom nooit verkeerd.

 

Je kunt zelfverzorgende crèmes aanbrengen en af en toe een maskertje doen. Maar als je je gezicht echt de liefde wilt geven die het verdient ga je naar een schoonheidsspecialiste. Een schoonheidsspecialiste is een expert en kan jou precies die behandelingen adviseren die passend zijn bij jouw gezicht. Woon je in Haarlem of in de omgeving Haarlem dan is schoonheidssalon Manou  een echte aanrader. Manou Pels is de eigenaresse van schoonheidssalon Manou en is al 28 jaar aan het werk als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Dit doet ze in haar eigen praktijk in Haarlem. Manou heeft een grote kennis opgebouwd als het aankomt op huidverzorging. Ze werkt enkel met de exclusieve bionome natuurcosmetica van Dr. Baumann. Ze werkt vanuit een visie om de conditie van de huid altijd te verbeteren. Je krijgt in je leven immers maar één huid waar je heel je leven mee moet doen. Je moet hier zorgvuldig mee omgaan. De producten van Dr. Baumann zijn zo ontwikkeld dat ze op elk huidtype gebruikt kunnen worden. Van een probleemhuid, een droge huid of een overgehydrateerde huid. Voor elk huidtype is er een product dat de conditie van de huid kan herstellen en verbeteren.

 

Gezichtsbehandelingen bij schoonheidssalon Manou

 Manou biedt verschillende gezichtsbehandelingen in Haarlem aan. Deze varieren qua tijd van 25 minuten, de kortste behandeling, tot 90 minuten, de langste behandeling. Een aantal behandelingen die worden aangeboden zijn:

 

Korte gezichtsbehandeling (25 minuten)

De korte behandeling bestaat uit een reiniging, een peeling, een masker en afsluitend een verzorgende crème. Wil je geen masker kun je er ook voor kiezen om te gaan voor epileren of het verwijderen van lichte onzuiverheden.

 

Uitgebreide reinigende acnegezichtsbehandeling (45 minuten)

De gezichtsbehandeling van 45 minuten is iets uitgebreider dan de korte behandeling. Je begint hier ook met een intensieve reiniging, vervolgt door een peeling, vapozone en het verwijderen van onzuiverheden. Je sluit de behandeling af met een voedend masker en een verzorgende crème.

 

Ook biedt Manou gezichtsbehandelingen op maat aan. Wil je aan een specifiek huidprobleem werken of heb je vragen kun je haar altijd contacteren. Samen bespreek je wat het beste is en hoe je jouw huid het beste kan aanpakken

Geef een reactie