Dagopvang honden

Dagopvang honden

 

Ga jij er een dagje op uit of moet je werken en wil je jouw hond niet alleen laten? Breng je maatje dan naar een honden dagopvang. Op de hondencrèche word jouw geliefde huisdier goed verzorgt en krijgt hij te eten, aandacht en kan je viervoeter zich lekker buiten uitleven. Je hond beleeft een heerlijke dag en kan lekker ravotten met andere honden op het hondenveld. Vaak heeft de honden dagopvang ruime openingstijden waardoor je jouw hond kunt halen en brengen wanneer jou dit uit komt.

 

Deskundige begeleiders

 

Je hond is echt jouw maatje en je wilt jouw huisdier dan ook niet zomaar bij de eerste de beste achterlaten. De begeleiders van de honden dagopvang hebben veel ervaring met honden en zoeken de juiste maatjes uit voor jouw hond. Zo krijgt je hond bijvoorbeeld een onderkomen voor hem alleen als het een echte Einzelgänger is en worden honden die eerst de kat uit de boom willen kijken rustig geïntroduceerd bij de andere hondjes. Blijft jouw viervoeter het liefst binnen? Dan is er vaak ook een binnenruimte met een huiselijke sfeer waar je hond lekker kan bijkomen en uitrusten.

 

Persoonlijke aandacht voor jouw hond

 

Een hond heeft aandacht nodig. Deze benodigde aandacht kan jij wellicht niet iedere dag geven, omdat je naar je werk moet of een uitstapje gaat maken waarbij je hond niet mee kan. Door je hond weg te brengen naar de hondencrèche komt je viervoeter geen aandacht tekort. Daarnaast is het een sociale omgeving waar eenvoudig contact gelegd wordt met andere honden. Dit gebeurt alleen als jouw hond daar behoefte heeft aan rondrennen en ravotten met soortgenoten. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een uitlaatservice, maar het is vaak een prettiger gevoel om te weten dat je hond de hele dag in gezelschap is.

 

Kijkje nemen bij dagopvang honden

 

Je kunt er gerust van uitgaan dat jouw hond kwispelend binnenkomt bij de dagopvang en net zo vrolijk weer mee naar huis gaat. Wil jij eerst kijken waar je hond terecht komt? Vaak kun je een vrijblijvende rondleiding krijgen of jouw hond een dagje op proef laten komen. Zo weet je zeker dat de dagopvang de juiste omgeving is voor jouw viervoeter. Doorgaans moet je hond gevaccineerd en gechipt zijn voordat hij bij de dagopvang kan verblijven. Om deze reden moet je tijdens het eerste bezoek het vaccinatiebewijs of paspoort van je hond mee nemen.

Geef een reactie