Coach Alkmaar

Coach Alkmaar

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en iedereen leeft zijn eigen leven. Elk leven kent verschillende seizoenen. Je hebt mooie bijzondere zomers, waar er geen vuiltje aan de lucht hangt. Je bent en voelt je gelukkig, alles gaat goed, je hebt een leuke baan, je relatie loopt lekker en je doet veel leuke dingen. Maar het leven kent ook winters. Tijden waarop alles een stuk minder gaat, je hebt het niet naar je zin op werk, je hebt problemen in je relatie, je voelt je niet lekker en je vindt dat je er ook niet leuk uitziet. Je zit al met al niet lekker in je vel en dit begin je ook uit te stralen. Je wilt hier graag iets aan doen maar je weet niet zo goed wat en waar je moet beginnen.

 

Nu is een eerste stap het erkennen dat je hulp nodig hebt. Hier hoef je je ook absoluut niet voor te schamen. Het leven kan soms heel zwaar zijn en dan is een beetje ondersteuning wel prettig. We leven in een land waar je deze hulp ook kunt krijgen. Een fijne manier om aan jezelf te werken is doormiddel van ondersteuning van een coach in Alkmaar. Een coach die helpt je bij het krijgen van nieuwe inzichten, het herkennen van oude patronen en je te helpen om nieuw gedrag in te zetten zodat je nieuwe patronen kunt creƫren die ervoor zullen zorgen dat je gelukkiger in het leven staat.

 

Woon je in Alkmaar of de omgeving van Alkmaar, dan is coachingspraktijk De Kade in Alkmaar een aanrader. Bij coachingspraktijk De Kade hebben ze coaches die elk hun eigen specialisatie hebben. Zo zijn er coaches met een expertise in de volgende gebieden:

Loopbaanbegeleiding

Carriere keuzes maken

Herkennen en oplossen van innerlijke knelpunten

Omgaan met hoogbegaafdheid en uitstelgedrag

 

Wat doet een coach

Wanneer je samen gaat werken met een coach Alkmaar word je ondersteunt in je eigen proces. Je moet onthouden dat je het werk altijd zelf moet verrichten, alleen dan zal je leren hoe je op een betere en gezondere manier in je leven kunt staan. Een coach kan je hier wel in helpen en begeleiden en zal je helpen om door het bos de bomen weer te zien. Een coach biedt je inzichten en geeft je handvaten hoe je met je problematiek om kunt gaan en hoe je er voor kunt zorgen dat je deze in de toekomst preventief aan kunt gaan

Geef een reactie