Claudwallets

Claudwallets

 

De Claudwallet is functioneel en stijlvol. Deze clutch portemonnees zijn voorzien van anti skim blocking voor optimale veiligheid. Je hebt de keuze uit verschillende tijdloze kleuren en de stijlvolle box clutch portemonnee staat mooi bij iedere kledingstijl. Hierdoor is de veilige portemonnee uitstekend te combineren met al je outfits. Alles wat je nodig hebt, is direct binnen handbereik. Hierdoor hoef je niet langer te graven in jouw handtas als je iets moet afrekenen.

 

Anti skim techniek

 

Steeds vaker zie je producten die voorzien zijn van RFID-werend materiaal. RFID staat voor Radio-Frequency Identification. Hierdoor kun je onder andere draadloos betalen met jouw pinpas. De technologie maakt het mogelijk om vanaf een afstand informatie uit te lezen van zogenaamde RFID-tags. Deze tags zitten onder andere verwerkt in bankpassen, OV-chipkaarten, creditcards, paspoorten en identiteitsbewijzen en zelfs autosleutels. De technologie die wordt gebruikt voor het uitwisselen of aflezen van de informatie wordt NFC genoemd (Near Field Communication). Deze techniek is erg mooi en biedt vele mogelijkheden, maar ook gevaren. Zo kunnen digitale zakkenrollers jouw betaalgegevens of andere belangrijke gegevens kopiëren zonder dat jij er überhaupt erg in hebt. Dit kan al binnen twee seconden. Belangrijk dus om jouw belangrijke pasjes te beschermen.

 

Stijlvolle bescherming met Claudwallets

 

De Claudwallets zijn voorzien van RFID-blocking waardoor jij beschermd bent tegen digitaal zakkenrollen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlvolle kleuren en modellen, zoals een RFID-blokkerende reisportemonnee of een handtas. Dit is ideaal voor als je een dagje gaat shoppen in de stad, een leuke city trip hebt geplant of op vakantie gaat naar het buitenland. De Claudwallets liggen prettig in de hand en bieden ruimte voor 7 bankpasjes. Ook kun je jouw smartphone of reisdocumenten meenemen onder de elastieken band en is de slimme portemonnee voorzien van een vak met rits voor je kleingeld.

 

Een Claudwallet voor iedere stijl

 

De Claudwallets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een stijlvolle en praktische oplossing voor het veilig meenemen van jouw bankpasjes. Hierdoor krijgen digitale skimmers geen kans. De box clutch portemonnee biedt veel ruimte zodat je alles dat je nodig hebt mee kunt nemen tijdens een avondje uit, het boodschappen doen of op reis. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat de portemonnee altijd leuk bij je outfit past, of jij nu gek bent op de laatste mode of jouw outfit het liefst basic houdt. De unisex wallets zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Kies voor rood, zwart of grijs en ervaar de voordelen zelf.

Geef een reactie