Chef aan huis Den Haag

Chef aan huis Den Haag

Als je echt een keer iets anders wilt, kies dan voor de diensten van de chef aan huis in Den Haag. Zo hoef je de deur niet uit en krijg je dus toch kwaliteitseten voorgeschoteld. Het aantal gangen bepaal je samen met de chef kok.

 

Chef kok maakt diner in jouw keuken af

Het is heel simpel. De chef aan huis in De Haag zal voor hij daadwerkelijk komt eerst een afspraak maken om met jou te bepalen wat er op de menukaart moet komen te staan en samen bepaal je ook het aantal gangen van het diner. De chef kok bereidt vervolgens het diner voor en maakt dat in jouw keuken af. Dat kan hij doen voor jou en jouw partner, maar ook prima voor een groep van zes mensen. Zelf hoef je in principe helemaal niets te doen. De chef aan huis uit De Haag neemt namelijk niet alleen het eten mee, hij verzorgt ook het bestek, de borden, hij kleedt de tafel aan en brengt ook glaswerk mee. In principe hoef je dus niet veel meer te doen dan de chef aan huis uit Den Haag de keuken aan te wijzen. De chef aan huis uit Den Haag meldt zich wel als hij de eerste gang voor jou en je gezelschap klaar heeft.

 

Culinaire ervaring

Uiteraard zal de chef kok je vertellen over wat hij je serveert en heeft hij voor elke gang een passend wijntje meegenomen, waarover hij je graag zal vertellen. De chef kok is steeds paraat mocht er iets bij moeten komen en beantwoordt al je vragen. Met de chef aan huis uit Den Haag ervaar je een culinaire ervaring in eigen huis en zorgt voor een amuse, een aperitief en vaak en drie- of viergangen diner met dus passende wijn.

 

Geen afwas

Normaliter moet je na het eten nog volop aan het werk en wacht een heel behoorlijke afwas. De chef aan huis uit Den Haag echter, zorgt er niet alleen voor dat de keuken weer schoon is én neemt bovendien de afwas mee. Het is dus net of er niets gebeurd is als de chef aan huis huiswaarts keert. Het mooie aan de chef aan huis uit Den Haag is dat in overleg heel erg veel mogelijk is. Ander voordeel is dat je net zo lang kunt blijven zitten als je wilt, terwijl je in een restaurant nog wel eens weggekeken wordt omdat er al weer nieuwe gasten staan te wachten.

Geef een reactie